About Us 2

MTS Summer Interactiv furnizor al produselor, marca RAMPLAST si SALAMANDER

DESPRE NOI

Firma MTS SUMMER INTERACTIV are o experienta de peste 20 de ani in domeniul tamplariei PVC. In decursul acestei perioade de timp, a reusit achizitionarea unor utilaje foarte performante pentru a putea realiza tamplarie PVC la standarde europene. Obiectivul nostru este ca toti clientii nostri sa fie foarte multumiti de rezultatele obtinute in urma colaborarii cu noi . Din perspectiva noastra de analiza a afacerii in contextul pietii ,oferim clientului solutii viabile si practice.

Daca nu gasesti pe site-ul nostru raspunsul la intrebarile tale, poti oricand sa ne suni. Echipa noastra de operatori este pregatita sa iti ofere suport 8  ore pe zi 5 zile pe saptamana. Dacă ai nevoie de informații  despre produsele și serviciile noastre, apelează numerele din pagina Acasa, în funcție de serviciul de care aveti nevoie. Cand ai nevoie de informatii, dorim sa iti raspundem la intrebari. Daca ai intampinat dificultati sau a ramas ceva nerezolvat, te rugam sa ne contactezi. Ne intereseaza foarte mult sugestiile tale. Echipa noastra este mereu pregatita sa iti raspunda la intrebari si sa iti ofere tot suportul de care ai nevoie.

Suntem specialisti in acest domeniu si dorim sa aratam clientilor nostri acest lucru. Folosim vasta noastra experienta in domeniul tamplariei PVC pentru a le oferi clientilor nostri cele mai bune sfaturi posibile. Avem resursele necesare pentru a asigura clientilor nostri o gama cat mai larga de servicii de cea mai buna calitate. Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC, putem oferi cele mai bune servicii tuturor celor interesati în achizitii sau renovari.

Consideram ca piata romaneasca s-a maturizat suficient de mult, iar competitia pe diferite segmente de sisteme de tamplarie PVC specializate (feronerie, tocuri, etc.) determina furnizorii sa apeleze si la mijloace mai “subtile” pentru a-si vinde produsele. Astfel, procesul de vanzare al unui astfel de serviciu nu se mai poate baza numai pe prezentarea unei liste impresionante de caracteristici tehnice, ci trebuie sa includa si multe alte aspecte.

Mai mult, clientii autohtoni au inceput sa astepte din partea furnizorilor argumente obiective in favoarea unei anumite solutii si nu mai accepta slogane preluate din literatura de marketing a multinationalelor. Aceste slogane isi bazeaza deseori mesajul pe rezolvarea unor probleme operationale sau strategice specifice pietei occidentale, dar pe care multe companii romanesti inca nu le inteleg sau apreciaza.

Cumparatorii au evoluat de la nivelul la care se considera ca tot ceea ce provine din vest este automat tinta catre care trebuie sa ne indreptam. Dupa nenumarate proiecte de anvergura si “de succes” derulate in ultimii ani, in special in mediul public (si care nu sunt utilizate de catre beneficiari din motive care in general nu au legatura cu tehnologia care evolueaza si in acest domeniu, ci cu “potrivirea” unei anumite solutii cu specificul nevoilor unui client, cu realitatile cu care acesta se confrunta sau cu gradul de pregatire pentru tranzitia la o clasa de confort sporit), clientii solicita acum furnizorilor de tamplarie PVC prezentarea unor motivatii complete si complexe in favoarea achizitionarii. De asemenea, se solicita personalizarea sistemelor PVC in functie de specificul casei clientului si nu se mai accepta solutii generale.

Din ce în ce mai des auzim în jurul nostru expresii de tipul: „nu mai sunt profesioniști”, „ce s-a întâmplat cu profesionalismul companiilor” și altele asemenea. Pentru a fi creativi, avem nevoie de cât mai multe informații pe care să putem lucra. Nu vă gândiți că poate unele sunt nefolositoare, spuneți absolut tot ce vă trece prin minte, pentru că avem noi grijă să triem ce e util și ce nu. Nu vă gândiți că ați putea greși. Cu cât baza informațională este mai mare, cu atât șansele ca rezultatul final să fie unul bun, cresc.

În concluzie, înainte de a cere, trebuie să oferiți. Oferiți lucruri multe și bune, pentru a putea aștepta rezultate pe măsură.