ramplast

Solid 400- Profil pvc cu 4 camere, fiind ecologice și cu parametrii tehnici îmbunătățiți. Prezintă structură tetracamerală cu 60mm pentru adâncimea constructivă. Are armături dimensionate pentru a face față oricărei cereri.

Solid 500- Profil cu 5 camere, făcând parte din seria premium de clasa A, deține un design cu fețe poligonale și margini rotunde. Acestea sunt cu structura pentacamerală și adâncime constructivă de 60 mm

Solid 700- Profil cu 6 camere, cu o structură hexacametrală având adâncime constructivă de 70mm. Acesta se evidențiază prin design-ul exterior cu suprafețe poligonale și muchii rotunjite.Armăturile dimensionate fac față oricărei cereri

  • Ecolux Light- Sistem premium, cu parametrii excepționali de izolare termică și fonică și adâncime de 70 mm. Dețin un sistem inovator, cu design modern și structură hexacamerală.

Ultratherm- Sistem premium de clasa A, cu cel mai înalt grad de izolare termică și fonică și structură cu 7 camere. Acest profil ofertă costuri de producție scăzute, cu adâncime de 80 mm și fiind la un nivel de top în România.